Sakarya Üniversitesi – SMMMO İşbirliği Protokolü

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ile Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) arasında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olmak isteyen adaylara yönelik eğitim verilmesi konusunda işbirliği protokolü imzalandı. SMMM adayları bu protokol ile birlikte Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan “akademi”nin sağladığı imkanlardan da faydalanarak hem örgün hem de uzaktan eğitim alma imkanına kavuşarak sınavlara kendilerini daha iyi bir şekilde hazırlayabilecekler.

Üniversite olarak eğitim işbirliklerine çok önem verdiklerini dile getiren Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas “Yaşadığımız çağda artık üniversitelerin kendi içine kapanık, toplumdan kopuk eğitim vermesi, bilim üretmesi mümkün görünmemektedir. Üniversite olarak Sakarya’nın ve bölgenin sorunlarına uzak kalmıyoruz. Bu eğitim işbirliği protokolü Sakarya’daki ve bölge illerdeki SMMM adaylarının eğitim ihtiyacını karşılayacak olmasının yanı sıra uzun vade de Türkiye’nin diğer bölgelerindeki adaylara da eğitim alma olanağı sunacaktır” diye konuştu.

Haberin detayı için tıklayınız.