Duyurular
Üniversite Ortak Dersleri 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yıl İçi İşleyişi Hakkında

Üniversite Ortak Dersleri 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yıl içi İşleyişi Hakkında

• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
  • Türk Dili
  • İngilizce
  • Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
  • Girişimcilik ve Proje Yönetimi
  • Trafik Güvenliği
  • Çalışma İktisadı ve İktisadi Demografi
  • İletişim Teknikleri
  • İş Sağlığı ve Güvenliği

dersleri üniversite ortak dersleri olarak belirlenmiştir.

Üniversite Ortak Dersleri işleyiş planları SAÜ öğrenci dekanlığı web sayfasında lisans ve önlisans programları öğrencileri için ayrı ayrı duyurulmuştur.

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı Web Sayfası: www.ogrdek.sakarya.edu.tr

Üniversite Ortak Dersleri 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yıl içi İşleyiş Planı Lisans - Önlisans programları için Öğrenci Dekanlığı web sayfasında duyurulmuştur. İlgili duyuru için tıklayınız.

Üniversite Ortak Dersleri ile ilgili sınav, ödev, proje vb. aktivitelerin başlangıç, bitiş tarihleri ve ayrıntılarını Öğrenci Bilgi Sisteminde yer alan duyurular sayfasından ve aktivite detayları sayfalarından takip edebilirsiniz.

Üniversite Ortak Dersleri Kısa sınav ve ara sınav aktiviteleri genel olarak uzaktan (online sınav) yapılmaktadır. Kısa sınavlar için mazeret hakkı genel olarak verilmemekle beraber, kısa sınavlar için mazeret sınavları, yalnızca sistemden kaynaklanan sorunlar nedeniyle sınava giriş yapamayan veya sınav esnasında sorun yaşayarak bunu "SORUN BİLDİR" butonuna basıp koordinatöre bildiren öğrencilerden koordinatörün mazeret hakkı tanımladığı öğrenciler için geçerlilik taşır.

Bilgilerinize.